Aktuellt*

träningar
2014-09-17 16:51:17
Justerare: Ingela Thoresson
Tisdagen den 23 sept kl.18,00 tränar vi i Sjöbo. En lite klurig träning på rundkarta utan meridianer. ALLA välkomna. Tag gärna med lampa och hjälp till att plocka in.

Resten av veckan ägnas åt förberedelser och genomförande av Äppelmarknaden. Packning onsdag/torsdag, bygga fredag och grilla/entré lördag och söndag, sen riva och packa in. Har du någon tid över anmäl detta till Maria, Harald/Margela. Ingen kan göra allt men tillsammans kan vi göra en hel del.

Träningsoverall från Trimtex
2014-09-17 16:24:06
Insändare: Kerstin Glantz
Det är kanske dags att gå ut med en förfrågan om intresse finns för inköp av ny träningsoverall i klubbens färger ? Priset för hel overall i vuxenstorlek ligger på ungefär 1250 kr o för barn 1100 kr. Dessutom får barnen (tom 16 år) rabatt från klubben med 150 kr. Det går även att köpa bara jackan, 800 kr eller byxan, 450 kr resp till barn 650 o 450. I klubbstugan finns en pärm där man kan anmäla sitt intresse och sen tar vi hem träningsoveraller för provning så man får rätt storlek och därefter gör vi en slutbeställning. Anmäl ditt intresse så snart som möjligt. Klädkommitten / Kerstin el Linda

ULLMAX
2014-09-17 12:13:02
Insändare: Kerstin Glantz
Nu finns nya produkter från Ullmax på plats i klubbstugan. Känn - prova - beställ ! ! Beställningslistan finns på plats i stugan men det går även bra att kontakta Kerstin el Linda och beställa via våra mail. Vi kommer att skicka i väg beställningar till Ullmax den 15 oktober så passa på att beställa innan dess. Nya produktkataloger finns även på plats. Klädkommitten

Skidläger 2015
2014-09-09 19:24:33
Insändare: Christian Glantz
Den 30 jan - 1 feb nästa år ordnar AIF ett skidläger i Skåne Tranås. Det blir träning, föreläsning och vallatips. AIF:s medlemmar har förtur till anmälan, läs mer i inbjudan nedan.

Inbjudan träningsläger skidor.pdf

Äppelmarknad
2014-09-06 08:48:05
Insändare: Maria Mickelåker
Sista helgen i september är det dags för äppelmarknad. Vi i AIF har hand om entréer och säljer vår berömda äppelhamburgare. Denna helgen gör att vi kan bedriva den fina verksamhet som vi har idag bla. med tex tävla gratis! Så snälla ställ upp du också och hjälp till! Lättast anmäler du dig genom länken här till vänster där du skriver in ditt namn och önskat pass annars går det bra att ringa Maria eller Harald. Gör det nu så sparar du mycket tid för oss som samordnar funktionärerna. Tack!

Fotografering
2014-09-04 19:34:22
Torsdagen den 13 nov kl.18,30 i klubbstugan

Fotografering av AIF-ungdomar gärna klädda i AIF-kläder. Fotot kommer i Ystads Allehanda och ett kort att ha i stugan. Går även att beställa egna.

Borås sprint
2014-09-03 19:50:31
Justerare: Ingela Thoresson
Dags att anmäla till Borås sprinthelg 7-9 nov. Mer info på o-event.se Lite annat upplägg;

natt-sprint fredag kväll start kl.20 +matpaket,

Lördag Frukost, upn down hill start 10,30 sen Navet(expriment rum) sedan mat.

söndag frukost zoo-ol lunchpaket.

Resa dit i egna bilar. Boende på hårt underlag i skolsalar, Detta för 100kr/natt dvs 200kr betalas i samband med lägret. Klubbvis anmälan så anmäl till mig(Ingela) så fort som möjligt så vi får det boende vi vill. Anmäl er själva till tävlingarna.

Detta är ett klubbarrangemang för gemenskap och att vi hjälps åt. Vill ni deltaga på mer eller mindre fixar ni själva till verkliga priset. Jag kan hjälpa till att anmäla

Anmälda; Clara, Oscar, Magnus, Heide, Linda, Wiggo, Brian, Robin, Ola, Malin, Tyr, Sverre, Vide, Harald, Måns, Maria, Johan, Alfons, Jonas, Bengt, Janne, Ingela, Patricia, Carolin, Stellan, Michael, Elin, Emil, Elias, Lena, Wille, Fabian, Suzie, Hasse, Anette, Herman, Arvid, Cazper, Fredrik, Anette, Fabian, Ludwig, Ingela, Wilma 44 stycken Hoppas alla som ville med har anmält sig för nu finns inga platser kvar på det boendet.

KulturTrampet 2014
2014-09-01 08:52:37
Insändare: Jan Bergström
Justerare: Jan Bergström
Nu är Kulturtrampets kontroller intagna. Många har deltagit. Startkorten lämnas in senast den 10 september enligt anvisningen. Dragning sker i mitten av september. Den 13 september finns här på hemsidan erfarenheter och kommentarer. Vinnarna underrättas personligen. Vinstlistan publiceras här omkring den 20 september. Tack för stort intresse och det positiva gensvaret i år också!

Kryssa för den 15 november i almanackan!
2014-08-12 11:34:46
Insändare: Maria Mickelåker
Justerare: Maria Mickelåker
Den 15:e november kl 18 skall vi fira med en stor baluns i klubbstugan! Orsakerna till denna klubbfest är många, vi kan tex fira att vi ägt vår fantastiska klubbstuga i 20 år men främst skall vi fira att vi har tagit oss igenom ett år med prövningar och mycket jobb som vi såklart har klarat av alldeles utmärkt.
Det kommer bjudas på mat, dryck och musik och alla medlemmar med respektive är välkomna! Mer info kommer finnas i nästa klubbtidning och även här på hemsidan.
Vi i styrelsen ser fram emot en fantastisk kväll tillsammans!
Bildarkivet

SF_124 Tredjeplats för H12-laget

SF_123 Världselit i bokslyn vid Öståkra

SF_122 Absolut sista kontrollen på O-Ringen Foto: O-Ringen