Aktuellt*
Österlens 3-kvällars*
Sparbanken Skåne

Sparbanken Syd
Med karta och kompass i stadsmiljön
2018-06-04 07:12:03
Insändare: Jan Bergström
YA har i papperstidningen 4 juni sidan 8/Simrishamn ch i webtidningen en helsida från Älgots Cup i Simrishamn. Flera fina bilder drar till sig nyfikenhet och uppmärksamhet. Lockar sydöstskåningen att komma med i våra klubbar!

Gullviveloppet badade i solsken
2018-05-16 06:22:05
Insändare: Jan Bergström
YA har onsdagen 16 maj på Tomelillasidan 11 en trevlig uppföljare av Gullviveloppet med två bilder till rubriken "Gullviveloppet badade i solsken". Webtidningen ger oss samma info men har ökat storlek på bilderna och lagt till en tredje! Kul att se!

Gullviveloppet
2018-05-11 06:49:38
Insändare: Jan Bergström
YA har fredagen 11 maj både på papperstidningen Sporten sid 25 och i webtidningen en bild från ungdomarnas samlade start. Fart och fläkt där! I texten lyfts segrarna på 10 km damer/herrar fram med sina stora segermarginaler. Stolta Karin och Bertil Elmvik gläds över Åsas åter uppprepade seger.

18:30OL-träningInfo
Vantalängan